Työpaikat

Haluatko tehdä työtä osuuskaupassa, joka on läsnä lähes jokaisen eteläsavolaisen elämässä? Tule meille töihin! Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Olemme asiakasomistajien omistama yritys ja toimimme 12 kunnan alueella Järvi-Suomessa, Etelä-Savossa. Olemme alueemme suurin työnantaja ja meillä on jo yli 1000 työntekijää, mutta mukaan mahtuu vielä!

Kesätyöt Osuuskauppa Suur-Savossa 2022

Kesätyöhaku 18-vuotta täyttäneille

Tule kesäksi töihin Suur-Savolle, meillä on tarjolla vaikka ja mitä! Innokkaita, ahkeria ja iloisia kesätyöntekijöitä tarvitaan tulevana kesänä 2022 erilaisiin työtehtäviin:

Pertunmaalle Kuorttiin, Mäntyharjulle, Hirvensalmelle, Ristiinaan, Mikkeliin, Anttolaan, Hurissaloon, Puumalaan, Sulkavalle, Juvalle, Joroisiin, Virtasalmelle, Jäppilään, Pieksämäelle, Haukivuorelle, Rantasalmelle, Enonkoskelle, Savonrannalle, Kerimäelle ja Savonlinnaan!

Työsuhteiden kestot vaihtelevat, suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä- heinä- ja elokuulle, mutta kesätyöntekijöitä tarvitaan myös jopa pääsiäissesongista alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Kesätyöhön haemme työntekijöitä esimerkiksi seuraaviin työtehtäviin:

  • Liikennemyymälätyöntekijä
  • myyjä
  • kokki
  • tarjoilija
  • aputyöntekijä
  • leipomotyöntekijä
  • kerroshoitaja
  • siivooja
  • vastaanottovirkailija

Haemme kaikkiin Osuuskauppa Suur-Savon toimipaikkoihin kesätyöntekijöitä saman haun kautta – HAE TÄSTÄ >>

Kesätyöhaku on avoinna 13.12.2021 – 31.3.2022 välisen ajan. Kannattaa kuitenkin laittaa hakemus tulemaan heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja teemme valintoja jo hakuajan aikana. Seuraathan omaa sähköpostiasi, haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun sähköpostilla tai puhelimitse.

Huomioithan hakulomaketta täyttäessäsi, että valitset lomakkeelta ne toimipaikat, joissa sinun on mahdollista työskennellä. On tärkeää myös kirjata lomakkeelle ajankohta, jolloin olet kesätyöhön käytettävissä. Nämä valinnat vaikuttavat siihen, millaista kesätyötä meillä olisi sinulle tarjolla. Tarvitsemme kesätyöntekijöitä myös loppusyksylle.

Kesätyörekrytointia teemme aina maaliskuun loppuun saakka. Ilmoitamme kaikille hakijoille 30.4.2022 mennessä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 – kampanjassa.

 

Myötätuulta kesätyönhakuun!

 

Kesätyöhaku alle 18-vuotiaille

Alle 18-vuotiaiden kesätyöhaku avataan myöhemmin keväällä 2022. Seuraathan ilmoitteluamme.